Sunday, December 12, 2010

aku kembali selepas berperang.

assalamualaikum blogger. oh my god. rindu sesangat kat bloger! awwwww. tapi ada ke orang rindu aku. ahhhhh. abaikan. haha. aku sudah habis berperang SIJIL PELAJARAN MAUT haha. excited gilew. padahal ada lagi satu paper EST. ahhhhhh. kacang je tuh. tutop mata boleh jawab. haha. belagak kaw yea. 


pure sains student 2010 in memories :(

Habis paper EST maka tamat la riwayat ku menjadi budak sekolah. hadoyai. aku tak nak tinggal kan sekolah sunnguh pun terpaksa. banyak kenangn yang dicipta bersama kawan2. cikgu2. haish. tpi nk buat macam mana. zaman sekolah sudah tamat. sekarang tiba lah ke alam dewasa. 

 kenangan yg tak dilupakan -

- igat tak kita sama-sama satu kelas tak dtg sekolah. ponteng sekolah. haha. sampai cikgu pun pening kepala. teruk kita ni kan. tapi serasi. satu kepala. haha.

- igat tak kita komplen kat PIBG sekolah sebab cikgu yang ajar kita tu tak paham. sampai datin (pengetua) pun turun sekali. HAHA. sape punye kerja lah tu. kesian cikgu yang ajar kita tu. dh lah penolong kanan kokurikulum. dengar citer dia menangis. sume sebab sape? sebab kita la. haish. teruk.

- igat tak haritu. baru jeh. cikgu kelas merajuk ( cikgu suhaimi ) sebap kita tinggal kn dia sorang-sorang dalam makmal setel kan buku teks? merajuk sampai ajak makan pun taknak. haha. cikgu-cikgu. tapi seronok la.

- igat tak haritu kita karaoke sekali. untuk yang terakhir di kantin.sedih. macam-macam lagu pun ada. dan aku pun kene buli nyanyi lagu yuna? igt tak? haha. sume kenangan tak di lupekan. :(



oh ya. btw, tak sangka my follower dh mencecah 300 . pergh, terkejut makk nyaaaaah. awwww. thanks for being my followed. nanti kita share2 cerita kita sama2 ya. hahaha.
eh lagi satu kat chat box tu ramai sgt invite suruh dtg baca entri dorang. oke2. nti aku blockwalking oke. dont worry ;)


p/s : kaw jangan igat kaw dh abis spm kaw boleh enjoy - my mom
 

6 comments:

Oreo said...

Oh kak NATH

Sekolah best kan,kan kan ?

memori tu best oh .

Oreo said...

Oh kak NATH

Sekolah best kan,kan kan ?

memori tu best oh .

Rara Nasiha said...

good luck dear. :)

nath said...

orea - awww, best gilew dik ;)

nath said...

rara nasiha - thanks. cuak amek results nnti ;)

six.september =_= said...

sekolah best wohhh..sob sobb