Tuesday, June 8, 2010

kempen boikot NOH HUJAN.

hye noh sayang. haha.

owhhh tidakkk. jangan aa. noh tk bersalah.yg pasal tulis 'kaw busuk' tu. sumpah beb. tk pecaye aku. tapi memang betol kot dye busuk. haha. oppsss. hehe. tk kn lah dye nk malukn diri sendiri kot kn. kenapa skrg dye bawu nk wt? kenapa tk dari dulu?. pelik aa. tpi yg pasti bukn dye. kenapa ramai sgt yg suke fitnah NOH hujan nih? berdose besar fitnah fitnah owg tau. dh lah tkde bukti. tunjuk bukti dulu lah derr. bawu og pecaye. hissh. yg ni ade lagi kisah tentangg NOH. info dari http://ohartis.com


..........dan ni yang noh balas.

sebagai admin hujan.org aku ada tnya kes ni kat noh hujan.. aku rasa ni bukan kisah benar.. INI KISAH DIBUAT2.. ini aku ada copy archive perbualan kami..

ashraf latif: assalamualaikum
mohammad noh: waalaikumsalamashraf latif: komen sket ni… http://ohartis.com/selebriti/hujan/
ashraf latif: aku baru terbaca
mohammad noh: lama dah tu
mohammad noh: bukan hujan je
mohammad noh: sekarang ni mamat tu nak keadilan la konon ?
mohammad noh: hahahahah
mohammad noh: terer la
ashraf latif: huhuhu
ashraf latif: xtau
ashraf latif: dia heboh2 kt org la tumohammad noh: banyak yg tak betol
mohammad noh: part 1 tu memang k**** la
mohammad noh: siapa ntah designer
mohammad noh: aku tak pernah mintak orang desing
ashraf latif: part 1 tu xwujud la ye?
mohammad noh: part 2 tu, mamat tu dah jual buat duit pastu satu sen tak bagi
mohammad noh: aku call band2 lain yg die jual smua cakap tak tahu
mohammad noh: so kira pirate jugak la
mohammad noh: noh : ok,tu aku tahu,masalahnyer ko pakai nama band aku .. paham ?

mr . yyyy : ok ok..ko kat mana skrang ? kita jumpe skrang boleh ? kite boleh deal elok elok bende ni.. <– cibai
mohammad noh: mamat tu tediam
mohammad noh: tak cakap langsung pun
mohammad noh: siap tanya aku, “oh kena ada copyright ek?, kena bayar korang eh?”
mohammad noh: noh : ape ? bawak bincang ? tak da ape yang nak bawak bincang nya,korang dah ciplak copyright kiteorng..nak cari makan ? company macam kau ni la yang merosak kan industri hiburan negara..sesuka hati ciplak copyright orng lain..

( dan beberape ayat maki dan mencarut keluar dari mulut noh hujan )
mohammad noh: <– aku tak maki dia pun aritu
mohammad noh: aku just tegasmohammad noh: ahahaha.. walaupun aku bkn fan local indie scene, still aku sedey dgn attitude sesetengah artist cendawan nie… ade yg blum msk mainstream dh kerek kentang.. aduyai… isu copyright lak meet uncle hussein sendiri beli tees band diorg yg bdk2 jual kt gig2.. n diorg bangga ade fan yg mcm tu.. band2 mcm tu bru la org support beli ori release.. they deserve to get respect.. <<– depa tak tau meetunclehussain cerita apa
ashraf latif: huhuashraf latif: aku nak komen kt post tu laa
ashraf latif: boleh kan
mohammad noh: komen la…
mohammad noh: and jgn lupa mention pasal, scene mainstream or underground/indie lebih kurang sama kat malaysia ni, kerna orang2 depa suka layan gossip and suka fitnah menfitnah
mohammad noh: dah la kaut untung kiteorang
mohammad noh: cukup la cetak rompak cd
mohammad noh: pastu the people so called ‘fan’ tu pun cepat percaya ngan gossip ngan orang yg rasa depa tau semua ni
mohammad noh: eheheeh
mohammad noh: kesian kan ?ashraf latif: sangat kesian.
ashraf latif: eh,
ashraf latif: part 1 tu wujud ka?
mohammad noh: tak wujudmohammad noh: pastu nak kecoh2 tegak kan keadilan gay tu depa support kaw2 macam gay tu agama
mohammad noh: walhal HUJAN = musik
mohammad noh: depa nak all out sampai camtu nampak sangat nak publisiti dari HUJAN
ashraf latif: ye2ashraf latif: nampak sangat
mohammad noh: kalo nak tegakkan bebetol awat tak pegi majlis Islam terus ?

korang pk la… jgn mudah dipedaya dengan orang2 mcm ni.. nak menjatuhkan orang yang tak sepatutnya jatuh… sekian.. korg pk la sendiri,.

yeke noh? terima kasih yea. haha.



p/s : dh lame tk post. hehe. rindu glew. haha. 

6 comments:

zither said...

ouh chian noh.. tapi kalau ya pun dia mcm tula kan, hak dia la, gurau2.. tah2 org tu mmg busuk. padan muka,hah333...

n a t h said...

hahaha. yela tu. busuk kot. haha.

Winnie Cik Mastura said...

haha, ntah2 betul x siap masuk FUHH! lagi tuh. dgr fan dia mntk signature lps tuh dia tulis kat krtas kata "Awk ni busuk". x psl2 fan dia gi sebarkan. kekdg, artis ni bkn bole prcye, ngn fan lain, ngn org lain, lain plak, hmm..

niesz said...

wa..fanatik tul ngn hujan ek..hihi..ermm..abis isu sal busuk tu xbetul la ek..huhu..still confius lg la..sbb xtau cite dr awl..

n a t h said...

cik mastura : bende tuh tk betul.
tpi, tk tao lak kalo kalo bende tu memang betul an. sedeh aa kalo betol. mmm. :(

n a t h said...

niesz : harap2 isu tu tk betul. hehe.