Tuesday, March 9, 2010

perompak kantoi (padan muka)


dalam kesibukkan orang solat jumaat. ade 2 owang makhluk asing, berpakaian dalam. err, berbaju byase. dengan bertopi kan topi keledar. memasuki sebuah supermarket di petaling jaya. baru baru ini. waktu tersebut sunyi sepi. mereka menyuruh, pekerja cashier membuka peti duit. err, peti cashier. mereka bersenjatakan pisau pemotong ayam dan meletak pisau tersebut ditangan cashier. wow! takot nye. lalu pekerja itu, dengan terketar ketar terkencing kencing membuka peti cashier itu. *cuba anda bayangkan. lalu dengan gelojoh nye, setan setan itu mengambil duit. tetapi hanya lah duit syiling. yg jumlahnya. kira kira rm200. haha. *bodoh. tak berbaloi. menurut pekerja tersebut, barangkali perompak perompak a.k.a setan itu, baru pertama kali merompak. agaknya lah kot. mereka sangat tidak profesional kerana penghadang topi keledar yg dipakainya berwarna lutsinar. haha. kantoi sudah. sape sape? indon?, bangla?, nepal?, cina?. aaahh, semestinya MELAYU. OMG malu weh. lalu pekerja tersebut membuat laporan polis *mampus kaw .bang oh bang, CCTV ada laa bang. nk larik mane? lalu, badan aku pon basah menulis entri ini, akibat peluh. cuaca sgt panas hari ini. kan?. haha *takde kene mengene.

dan... .. dan.... cashier tersebut adaalaa. jeng.. jeng.... jeng....

kesimpulannya:
wahai anda anda anda anda diluar sana. berhati hati lah. kerana zaman sekarang issssh, bermacam macam kekejaman. takut weh.



p/s: jika kaw yg jadik cashier tuh, apa yg kaw akan buat mase itu?

10 comments:

Fiq said...

Haha... if i dat cashier, i will ask them, " tu 2 peti lagi taknak aku bukakkn ke? ada bertimbun lagi syiling kat dlm tu"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

fiD said...

perh!

kalu aku jd cashier tu, kasi je duit...\

nyawa x semahal duit kan?

Frodo Baggins said...

lu ker cashier tu?
bahaya gilerrrr ....

chokio_nia said...

ko ke cashier tu??kalo aku aku goda ah perompak tu..haha

Ms.Independant said...

dah le ponteng smyg jum.
pastu wat bende haram.
pe kejadah?
hish.

nath for short said...
This comment has been removed by the author.
n a t h said...

fiq : bodo dorang tuh. aha.

n a t h said...

fid : aah, betul betul

n a t h said...

frodo : bukan lah. jiran selang 5 rumah. ^^

n a t h said...

ms. indipendent : aah, tau tkpe. teruk tpl. issssh.