Sunday, September 6, 2009

Shopping Raya bau ketiak.

6 september.

waahh. tajuk tk leh blah. huhu. makk raye nk dekat, baju raya tk beli lagik. huhu. then, pegi lah shoping baju raye . Jeng jeng jeng. haha. so, g lah kt Kuala Lumpur. aku nan family memang kalo nk g shopping. g lah kat ctu. tk men lah g tempat2 yang high clas. haha. aku bukan kaye mne pun cm k0rang pun. kan kan?. s0, baju kt citu, memang tk chantek. Tiada yang menawan di KALBU. cewahh. haha. then, tbe tbe kn. terpandang pulak satu baju nih. bkan baju kurung, tpi jubah. wahhh. aku nk pakai baju nih keh?. haha. macam minah arab lah pulok. heh. abes tuh, jubah nih jeh yang menawan di hati ku. memang chantek siott. aku tye lah kat mmat banglaa tuh.

" Ane, harga jubah nih bapa ya?". haha. betul keh aku ckp nih. rm130. makkk aai. nk mampus. aku ckp dalam hati jeh laaa. glew ckp depan depan. boleh beli macam2 tuh. kn kn?. lupe kan je lah. huwahuwahuwa. Jalan punyer jalan. huh, tiada jugek yg chantek2. bkan nk memlih. tpi, memang betul. tk larat lagik nk jalan dh. dengan berpeluh menitik2, menyembur2 kuar dari ketiak. haha. dengan bau nyer. bermacam2 bau ada. ni ha mmat banglaa nih. nk jeh aku ckp. "ane, tk pakai perfume ka?.". haha. tpi tk terkeluar pulak. tersekat. betul, memang berbau. haaa. tmbah2 dia angkat ketiak. maak aii, nk pengsan aku. haha.




jalan punyer jalan, smbil tutup idong. haha. tk than deh bau tuh. uwekk. then, pusing2 terjmpe lagik jubah tuh. haha. aku tegok, my mom terus jeh tgok jubah tuh. aik, mak aku nih nk beli keh?. then, mak aku kate. "nak keh?". wahhh. mk aku nk beli siot. ahha. aku wt muke masam. "mahal lah. tk payah lah. buang duet jeh." cewaahhh. padahal nk. "boleh dpt kurang sikit k0wt". tye laah tokey kedai tuh. then dapat kurang. tokey tuh soh try dlu. my mom pun nk beli jgak rupenyer. patot lah. so, beli dua dapat lah kurang rm 150. boleh laaaa. kn? s0, aku beli kain nk buat baju krug, jubah, suar jean. itu jeh. tudung nti bawu beli. huhu, seronok jugak ouh. dpat bau perfume percuma. haha. s0, jika anda ingin kan perfume yang percuma. pegi lah di KUALA LUMPUR. Masjid india. mcm2 adaa. haha.


p/s: cube laaa.

8 comments:

SejarahCintaMastura said...

hahaha... entry post neh buat sy tergelak... ala... kita org pun bukannya org kaya... klu stakat beli baju raya... kat mana2 pun boleh beli... asalkan kat jln KL, Mydin ataupun Jusco @ Kamdar je kot.. hua..
tak sangka plak byk Bangla kat situ.. huhu..

jai@jezz said...

eh. i pon kalau shopping just pegi jln masjid india jerk.. x kose nak beli kat butik @ shopping complex.. padahal kain yg sama.. jimat ckit duit.. ;p

0wh bulan said...

jez>. betul2. ni yg ada class konon. haha.

0wh bulan said...

sejarahcinta> memang byk pun. tk cye try lah dtg. haha.

cookie devine said...

Cik Cookie dah lali kat situ.Nsb jrg g.kalau x mau kn wat CPR.

0wh bulan said...

cikcookie> tau tkpe. haha. abes lah.

nadz buttercrumbs said...

ekh!sy ske bju jubah tu la,...
hee~

0wh nath said...

nadz > saye pun. ahha.